Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
pihavahti1:   Followers: 0 ; Following: 0


Pihavahti sinun koiralle oppia sana


Picture

Ihannetapauksessa jokainen pentu saisi hyvän sinu pihavahti pohjan kokemuksia kykyä selviytyä kaikenlaisia ​​ihmisiä kuin aikuinen koira. Vaikka genetiikan temperamentti teidän pentu ei ole paras, tai pentu on huonoja kokemuksia kun nuori, hyvän pohjan sosiaalisen kokemuksia antaa parhaat mahdollisuudet koira on hyvät sosiaaliset pihavahtile taidot. Jos pentu tulee kahdesta temperamentally-ääni vanhemmat ja on onni välttää traumaattisista pihavahti kokemuksistaan ​​ihmisten aikana varhaisina kuukausina, et ehkä koskaan näe ongelmia puute hyvistä aikaisin sosialisointi.

Huonoja kokemuksia valitettavasti tapahtua ilman, että kukaan voi ennakoida tai estää heitä. Mitä voit tehdä, vaikka on antaa koiralle paljon positiivisia kokemuksia. Näin kun koira on huonoja kokemuksia, esimerkiksi mies parta, useat aiemmat hyviä kokemuksia parrakas miesten on jo opettanut koirasi että parrakas mies ei ole huono kaveri!

Pihavahti laatu ja määrä

Ottaa paljon kokemuksia ihmisillä ei auta koirasi jos nämä kokemukset ovat heikkolaatuisia. Kun "määrä" useita huonoja kokemuksia, määrä ei ole hyvä asia. Sinun tehtäväsi on rakentaa oman koiran vakaumus, että useimmat kohtaamiset ihmisten kanssa on turvallista. Koirasi oppii kokemuksia, ja nuo kokemukset on havainnollistaa pihavahti viestin haluat opettaa koiralle. Koira, joka on laadukas positiivisia kokemuksia ihmisille vielä riittävästi seurusteli jos ei ole riittävästi kokemuksia. Sanotaan sinulla on koira Joe ulos kävelylle ja kulkee mies pelottaa häntä. Ehkä mies törmää Joe, putoaa jotain hänelle, tai vaiheet häntäänsä. Ehkä se on vahingossa, ehkä mies on vaikutuksen alaisena jotain sisältöä, mutta kumpaakaan, Joe on huonoja kokemuksia.

Jos kun tämä tapahtuu Joe hän on aiemmin kohdannut 50 miesten retkiä, joista 40 välittänyt hänestä ja 10 joka antoi hänelle herkkuja, mikä on Joe mielestä miesten todennäköisesti? "Gee, miehet ovat yleensä kunnossa, mutta se kaveri oli outoa!" Anna pihavahti Joe useita hyviä kokemuksia miesten kanssa pian tämän kokemuksen jälkeen ja hän todennäköisesti laittaa pihavahtile näkökulmasta monia hyviä kokemuksia ja päättää, ettei murehdi liikaa miehiä hän täyttää. Jos Joe on perinyt vaikea temperamentti, hän voi vaatia enemmän hyviä kokemuksia ja enemmän aikaa tasoittaa hänen huonoja kokemuksia. Sama pätee, jos Joe ei ole ollut paljon hyviä kokemuksia ennen tätä valitettavaa yksi.

On jopa mahdollista, että Joe ei koskaan voi käsitellä altistumista miehiä tai lajista riippumatta henkilön hän päättää murehtia. Kaikki koirat eivät ole samanarvoisia, kun se tulee sosialisointi he tarvitsevat ja miten he pystyvät käsittelemään maailmaa, pihavahti tai ilman hyviä kokemuksia. Kaikki mitä voi tehdä on paras. Kannattaa muistaa myös, että jotkut rodut jalostettu olla luonteet saatat löytää vaikeaa seurakoira. Muista tutkia rotuja eteenpäin hyväksyä koira löytää yksi todennäköisesti itsellesi sopivaksi.

Luoda hyvä sosiaalinen kokemuksia ihmisillä että koira tarvitsee, suunnitelma yhteyksiä ihmisten. Koirat eivät yleensä infektioille ihmisistä, joten siinä voi olla paikkoja voit viedä pennun vastaamaan ihmisille ennen eläinlääkäri haluaa pentu muitten koirien. Pidä retkiä lyhyt, joten pentu saa väsynyt, ja jos on epävarma, kuljettaa pentu altistumisen välttämiseksi saastuneen maahan. Yritä tehdä vähän joka päivä. Aika voi lisätä kuin pentu kehittyessä ja on enemmän kestävyyttä ja vahvempi immuunijärjestelmä. Yritä pysyä tietoinen koiran stressi pihavahti tasolla koko ajan. Sinun tehtäväsi on jokaisen kokemus päättyä hyvin. Älä anna tapana hyppääminen ihmiset käyntiin, sillä muuttamalla tämä tapa myöhemmin voi laittaa koiran hyvä asenne ihmisiä vaarassa. Se on myös paljon helpompi ehkäistä kuin korjata. Älä anna kenenkään lemmikki pentu tai koira, joka seisoo takajaloillaan.

Voit varovasti pitää koira neljässä vs. lattian asento (rinnassa valjaat lisäksi kaulus antaa sinulle turvallisen otteen, joka ei vedä vastaan ​​koiran kurkkuun), odota kunnes koira ollenkaan yrittää hypätä tai jopa seiso hihnassa niin se ei anna koiran tilaa hypätä. Älä pihavahtile yritä seisoo talutusnuorassa iso koira, vaikka, tai voit saada vedetty yli! Jos sinulla sattuu olemaan ei-harvinaista yhdistelmää ujo koira, joka myös hyppää ihmisiä, voit opettaa koira pihavahti tekemään "tassut" teidän kyynärvarren, ja pidä koira siellä ihmiset lemmikkieläinten. Koira on hallinnassasi, joten se voi olla järkevä kompromissi, kun työtä koulutustaitoja ja sosiaalisia taitoja hermostunut nuori koira.

Toinen tapa käsitellä hyppää ylös koira on opettaa koira istumaan hyväily ja hoitoon, ja tämä on ihana käyttäytymistä. Jos aloitat ei-hyppy terveisiä tarpeeksi aikaisin koiran elämää, siitä tulee sellainen tapa, että koira on luotettava, vaikka erittäin innostunut ja kun noin heikko henkilöä. Tämä on tavoite vaivan arvoista, ei väliä mitä koiran ikä. Mahdollisuus tehdä aloitteita tervehdys ihmiset antaa luottamusta monet koirat, mikä on yksi syy ne hyppää ylös. Kun olet opettanut koirasi ei hypätä ylös, se on hyödyllistä opettaa koiralle pihavahti oppia lause tervehdys ihmisiä, kuten "Sano hei." Voit lisätä signaalin tämän osoittaen henkilö tarkoitat. Kun koira tekee lähestymistapa, koira pyrkii tuntemaan olonsa mukavammaksi. Sama tapahtuu, kun koira on tassu kätellä. Koirat rakastavat rakenne, tietämättä, mitä tapahtuu seuraavaksi, ja kättelee voi täyttää tämän toiveen.

Muuttujat

Koirat huomaa kaikenlaisia ​​eroja ihmisten. Hyvällä sosialisointi, koirat oppivat sivuuttaa eroja, jotka eivät ole tärkeitä, kuten parrat, hatut, ihon väri, ja vastaavat. Jos reagoivat siten, että koira mielestä on syytä pelätä, että tyyppinen henkilö, mutta voit vahingossa luoda pelkoa, epäluuloa tai puolustuskannalla koirasi kohti muita ihmisiä. Tämä pihavahti tulee hankalaa, ja joskus suorastaan ​​vaarallisia. Joten pyrimme kohdella ihmisiä sama riippumatta siitä, mitä niiden erot, kun olet seurustelua koirasi!

 

Post by pihavahti1 (2015-08-28 08:53)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2018 - postbit.com